Decenijsko iskustvo

Naš starački dom radi po najvišim standardima, u prijatnoj atmosferi i uz stručno i ljubazno osoblje koje stoji na raspolaganju 24/7.

Kontaktirajte nas

O nama

Licencirani dom za stara lica Dom Nina Zemun poseduje istorijat postojanja više od jedne decenije, koji garantuje naš kvalitetan, predan i pažljiv pristup i rad. Naše znanje proisteklo je iz kombinacije najšireg broja medicinskih usluga i pomoći koje se pružaju na najkvalitetniji i najstručniji mogući način. Kako bismo naše usluge obavljali po najvišim standardima, pažljivo biramo članove tima, profesionalce za svoju oblast, odnosno osoblje koje je uvek tu za sve potrebe vaših mama, tata, baka i deka. Pružamo usluge smeštaja za pokretne, polupokretne i nepokretne stare osobe. Osim stalnog smeštaja postoji mogućnost prihvata korisnika na kraći vremenski period – dnevno, vikendom ili prema dogovoru. Specijalizovano osoblje doma za stara lica Nina stoji svim korisnicima na raspolaganju da pruži vrhunsku negu, toplinu i sigurnost.

  • stručno i ljubazno medicinsko osoblje

  • miran ambijent i odmor unutar doma i u okviru dvorišta

  • porodična i prijatna atmosfera koja pogoduje zdravstvenom stanju

saznajte više

Naše vrednosti

Želimo da predanim, pažljivim i ljudskim pristupom omogućimo korisnicima našeg doma da imaju potrebnu medicinsku negu, da lepo provode svoje penzionerske dane i da im ispunimo sve želje koje su u našoj mogućnosti.

Da se odužimo zajedinici, da pomognemo zapošljenim i preopterećenim sugrađanima i omogućimo da njihovi najmiliji (mame, tate, bake, deke,…) imaju najbolju moguću negu i pomoć do kraja života.

Celokupno naše osoblje (medicinski tehničar,medicinske sestre i negovateljice) prošlo je kroz dodatne obuke za posvećen i kvalitetan rad. U pitanju su stručne i ljubazne osobe koje održavaju negujući i prijateljski pristup prema svima i na raspolaganju su 24h dnevno svim korisnicima.

saznajte više
Icon

Drugi o nama

Utisci korisnika doma i njihovih članova uže rodbine najbolji su pokazatelj našeg rada.

Od svih utisaka izdvajamo ove:

Dugo smo se u porodici dvoumili kako da osiguramo da naša mama ima najbolju negu. Od kad živi u domu Nina, i vidimo njeno zadovoljstvo i smirenost, nemamo više nedoumica – bila je to prava odluka.

Svetlana, ćerka korisnice doma

Moj deda je zadovoljan ishranom, negom i uslovima u domu, kaže da je kao kod svoje kuće i zbog toga sam neizmerno zahvalan.

Petar, unuk korisnika doma

Najviše mi se dopada to što uvek mogu da razgovaram sa stručnim medicinskim sestrama, dobijem potrebnu negu i što mogu da odmaram u zajedničkom dvorištu i zelenilu.

Mira, korisnica doma
0+
godina iskustva
0/7
medicinska nega
0
broj licence za rad
0
korisnika doma

Zakažite obilazak doma

Ukoliko Vam je potrebna dodatna informacija, želite da uživo obiđete dom i vidite sve prostorije – slobodno nas pozovite ili popunite ovu kontakt formu kako bismo dogovorili termin. Stojimo Vam na raspolaganju za sve nedoumice ili informacije.

Vaša poruka je poslata. Neko iz našeg tima kontaktiraće Vas u najkraćem mogućem roku.
Došlo je do greške. Molimo pokušajte kasnije.